www.MinHusbil.se www.MinHusbil.se www.MinHusbil.se www.MinHusbil.se www.MinHusbil.se www.MinHusbil.se

Vår gästbok

 

Första sidan

 

Vi startade resan norrut med första stopp vid Axmars brygga, kan rekommenderas. Färden fortsatte mot Umeå och Vindeln sen mot Rossön, Vemdalen och Njupe Skärsfallet. Karlstad, Mora, Askersund hann vi också med. Resan gick från vår till vinter och åter till sommar

Ann o Kåre

 

Vi har haft en skön vecka med ömsom regn och sol. Färden har gått via Malmö och vidare genom Danmark, Puttgarden och Sassnitz. På hemvägen tog vi en avstickare till Ullared, kul.... Tack för oss, vi återkommer gärna.

Rolle, Lisa, Perre och Gunnel

 

Tack får "lånet", vi och våra Grekiska släktingar har haft en fantastisk vecka. Vi har rest genom Sverige, Norge och åter Sverige. Vårt första mål var Trollstigen & Geirangerfjorden. Därefter Trondheim, Åre, Östersund och Höga kusten. Efter Hudiksvall styrde vi inåt landet igen, för att nå vårt midsommarfirande i Leksand, vilket tyvärr blev en blöt historia. Vädrets makter var inte snälla den dagen. Men för att vara första gången vi är ute på en sådan tripp och med husbil, har allt gått över förväntan bra.

Ylva & Costas

 

Vi tackar er jätte mycket för lånet. Det var så fantastiskt bra att åka till Frankrike, Italien, Monaco, Schweiz, Tyskland och tillbaka till Sverige. Alla våra barn, Michael, Maria och Daria och min fru Nataly hade trivs så bra i resan med den här husbilen.

Tack!

 

Har lånat familjens fina husbil i två underbara veckor. Vi har besökt Tyskland, Schweiz, Österike och Lichtenstein.
Toppen, tack för lånet.

Per, Elisabeth, Elias

 

Bilen tog oss Gnesta, Jönköping, Borås, Uddevalla, Hamburgö, Hälsö, Eksjö, Vimmerby, Norrköping, Gnesta till sist Långholmen.
Trevligt och bra på alla sätt.

Anders, Cecilia, William, Gustav

 

Vår tripp började i Strängnäs där vi startade vår resa. resan gick mot Oslo med stopp i Karlskoga och Årjäng. Efter besök i Oslo gick färden vidare till Strömstad. Sista natten spenderade vi i Göteborg. Jättetrevlig husbil.

Tack
Ylva, Peter, Moa, Linn, Meja

 

Vi har besökt trelleborg, Berlin och underbara Hel, Polen. Första gången för oss, definitivt inte sista, Bitna! Lånar den jättegärna igen.

Mvh
Per, Elisabeth & Elias

 

Fyra "gamla" capare, bestämmer att åka husbil tillsammans. Förutom otur med väder, såhar det fungerat utmärkt att sammsas på 4kvadrat. Sett lite av Sverige, Danmark o Tyskland. Förhoppning gör vi det igen.

Tack för oss
Håkan, Elvianne, Anders o Sari

 

För andra året i rad har vi hyrt er husbil. Färden mot Lubeck började i solsken och slutade i busväder. Allt har funkat perfekt och vi är helnöjda. Vi vill gärna hyra den igen.

Rolle, Lisa, Perre och Gunnel

 

Under en veckas tid har vi luffat runt i Sveriges inlöand. Först rullade vi mot Värmland, med ett stopp i Garphyttans nationalpark. På en udde i Vänern fick vi uppleva den vackra skärgården och närkontakt med både älgar och en orm. Vi rullade vidare norrut till Stjärnfors kvarn. Därifrån åkte vi dressin till Hagfors järnvägsmuseum och väl tillbaka fick vi en engagerad guidning av eldsjälen Ulf. Han tipsade oss om Lesjöfors museum. Både Stjävfors kvarn och Lesjöfors museum kan vi varmt rekommendera för den kulturhistoriskt intresserade. Tillbaka färden bjöd på ett besök i Falu koppargruva. Vi har övernattat vid sjöar, älvar och hav och fått uppleva många vackra skymningar och djur och växtliv. Vår husbilsresa blir ettoförglömligt minne.
Som ett hotellrum på hjul! Kommer att göras igen!

Mvh

Leon & Johanna

 

Vi har haft en härlig vecka i er fina husbil. I bitvis blött väder tog vi vägen om Stenungsund bara för att köpa härliga havskräftor. Sedan bar det iväg ända ner till Lomma för att träffa dotter. Hon visade oss Alnarpsparken med underbart blommande magnolia och magnifika ekar.
Det var debut i husbil för oss och säkert blir det fler gånger.

Sonja & Börje

 

Till Tronheim med husbil för att hälsa på dottern, via höga kusten bron och morfar. Sedan vidare till Storsjöodjuret som höll sig under vattnet. Vackra vita berg och snöklädda vattenfall i kombination med torra vägar gjorde bilfärden till en fantastisk upplevelse. Vår topphöjd mätt av GPS:en var 777m. I Täby där vi sov sista natten i husbilen, och nu har vaknat har det fallit flera dm snö och förvandlat våren till vinter. Vi är helt klart bitna av husbilslivet och återkommer gärna som hyresgäster i er Baron.

Hej då från "naborna" (grannar på Norska)
Egon, Marie & Alberto

 

En vecka på Gotland i lågsäsong. Det var verkligen skönt! Vi tog oss runt hela ön, från Fårö ner till Hoburgsgubben. Stannade till på små bagerier och cafér, medeltida museér och övernattade både på ställplatser, campingar och Kutens bensins parkering. Tack för att vi fick hyra er fina husbil, det gjorde resan mycket smidig och vi hann med många sevärdheter.
Hej då Gotland och husbil!

Pia, Erik och Nora 4 månader

 

För andra året hyr vi eran husbil och har avslutat vår resa sverige runt. I år körde vi längst östkusten på utflyktsvägen, Öland runt från långe Jan till långe Erik och avslutningsvis körde vi genom sveriges trädgård, dvs Blekinge. Nu kommer vi pausa något år och sedan hör vi kanske av oss igen. Hoppas ni får en trevlig resa till Italien.

Mvh
Michael, Maria, Wilma, Emil
och mormor Kerstin

 

Vi, far och morföräldrar till Douglas 5år Elias 7år bestämde redan i december 2010 att hyra en husbil och göra en semestervecka med barn barnen runt Siljan. Första stoppet blev Borvallen där vi stannade över natten i en släktings trädgård. Vi försökte lära oss så mycket vi kunde om hur husbilen fungerade med sovplatseer och sånt. Sen till Leksand och sommarland vilket enl de 5år var det bästa på hela resan. Rättvik och sen Nusnäs med målning av Dalahästar, försök att få se hockeyskola i Mora som misslyckades. Börjar på måndag. Vasaloppshuset och målgången och sen vidare till Orsa med björnparken ingen snölejopard sågs till. Där i Orsa fick vi tänka om vad gällde färden vidare. E 7år skulle tävla i SM i BMX i Hallstavik på lördagen. Vi åkte till Furuvik och gick till småning om till apor och urangutangen silverrygg och storfana. Lördagen till Hallstavik och SM i BMX. E 7år kom 9:a och fick medalj! sen hem till Väsby där alla hjälpte till och städa och tvätta husbilen. Idag söndag skall vi lämna den åter just som vi kommit på hur man hittar alla saker, bäddar, hur DVD skivan ska tas ut med mera sånt. Fina dagar med husbil och barn barn är över!

Kjerstin och Tommy

 

7 länder på 14 dagar! Sverige, Tyskland, Tjeckien, Österike, Slovenien, Kroatien och Italien. Stormoväder utanför Prag, slingriga alpvägar i Österike, fenomenalt kartläsande, god mat med någon enstaka fadäs i form av pizza schnitzel, gröt frukostar under markisen, skaldjur som mat och maneter som badvänner i Rovinj. Istrien. Bilen (som vi konsekvent har kallat Charlie) har tagit oss helt anmärkningsfritt genom Europa! Två fantastiska, oförglömliga veckor och definitivt mersmak för husbilande.

Tack
Iva, Karin, Matilda o Lina

 

Vår resa började med första anhalt i Söderköping. Dagen efter fortsatte vi mot Kivik och gjorde nattstopp i Åhus. Sedan vidare mot Simrishamn och "Ales stenar" där vi höll på att blåsa bort. Passerade därefter Smygehuk och vidare till Falsterbo, där vi stannade över natten. Dagen efter tog vi färjan från Trelleborg till Sassnitz. Hittade en trevlig campingplats där vi stannade i två nätter. Därefter färjan över till Trelleborg igen och sedan vidare hem till Stockholm. Tack för en "perfekt bra" husbil, som vi gärna återkommer till.

Rolle, Lisa, Pelle och Gunnel

 

Tusen tack för lånet av husbilen!

Resan styrdes mot Legoland med övernattning i Varberg-Träslövsläge sedan tidig båt till Grenaa. Resan har gått jättebra och våra 2 killar har suttit som kungar i sina bilstolar, tittat på film och sett massor av traktorer. Väl framme vid Legoland och Billunds camping var alla spända på att gå till Legoland. Vi kan verkligen rekommendera detta äventyr. Billunds camping var jättebra, toppen fräscha duschrum, roliga saker för barn och närheten till Lalandia och Legoland. Vår hemresa gick via Varberg och smålänska skogarna för att besöka Astrid Lindgrens värld. Allt har fungerat super bra, husbilen har varit toppen, allt finns med så ett äventyr med lyckligt och positivt slut och många fina minnen.

Jonathan, Hannes, Kenneth o Åsa

 

Tack för att vi fick hyra husbilen.
Vi blev en erfarenhet rikare. Resan gick till Småland och vidare till Skåne. Vi har spelat golf på fyra olika banor. Toppen.

Lila o George